dilluns, 22 de juny de 2009

ACTE DE FINAL DE CURS 4t ESO

Divendres 19 de juny tingué lloc l'acte de final de curs de 4t d'ESO.
Després de l'entrada triomfal i els parlaments oficials hi hagué recital musical i poètic amb l'ASSUMIRÀS LA VEU de Vicent Andrés Estellés recitat per M. Pilar i Paula. Ací teniu moltes fotos de l'acte. L'ordre és a l'inrevés però comprendreu que estem tot just començant i...


Divendres graduació i sopar…el dia 19 de juny els alumnes de 4ESO ens vàrem acomiadar de l’institut per rebre les vacances d’estiu.El matí ens passà de seguida. Entràrem a la una i cap a les dues ja estàvem a casa.

Per la vesprada vàrem acudir amb els pares per veure una xicoteta presentació del que havia sigut el curs. Paula Ortiz i Mª Pilar Muñoz ens llegiren un poema de Vicent Andrés Estellés. Els pares tingueren l’oportunitat de veure en vídeo les nostres actuacions d’acrogimnàstica i molts dels nostres treballs realitzats al llarg del curs.

Més tard, una volta acabàrem de veure els vídeos estiguérem una bona estona en el hall fent-nos fotos. I per fí arribà la “picadeta” que s’organitzà a l’entrada de la cafeteria.

Després la nit va ser per a nosaltres. Començàrem sopant a un restaurant de Foios, entre mos i mos algunes gràcies i fotos. Al l’eixida del restaurant més fotos.

Després cadascú va fer els seus plans per al que quedava de nit. Però en general va ser un dia on riguérem,ens divertírem, ens férem fotos i fins i tot sopàrem junts i això va ser el més important.

FERRAN RAUSELL1 comentari:

  1. Veus, tan senzill i tan bonic. I no la parafernàlia que fan al meu institut. Besets expert blogaire.

    ResponElimina

PREMI SAMBORI 2018. JUAN VELA ( 2n BATXILLERAT )

-->                                                                                  Josep Es va despertar un tres de des...